banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Başkan Düşünür istifa etti
AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür parti binasında yaptığı basın açıklamasında "Biz partiye kurumsal bir yapı kazandırdık. Dolasıyla da buradaki kurumsal yapı bizden sonrada devam edecektir.Bu düşünceyle buradaki arkadaşlarımla yapmış olduğumuz toplantıda bu düşüncemi belittim. Demokratik ve doğal bir hak olan Milletvekili aday adaylığı için bende diğer arkadaşlarım gibi bu hakkımı kullanarak İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum istifam partimize şehrimize hayırlı olması temennisiyle, dedi.
Düşünür sözlerine şöyle devam etti. “Daha önceki basın açıklamalarında da belirttiğim gibi Genel merkezimiz İl teşkilatları, İlçe teşkilatları ve belde teşkilatlarında görevli olan arkadaşlarımızın 15 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’e kadar Milletvekili aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız görevlerinden istifa etmeleri yönünde bir karar almıştık. Bizde bu kararı kendi teşkilatlarımıza bildirdik ve bu anlamda teşkilatlarımızdan aday adayı olmak isteyenlerden istifa edenler olmuştu.Şu anda İl yönetimimizden 12 yönetim kurulu üyesi arkadaş istifa etti yine parti içi demokrasi hakem kurulundan 2 kişi ilçe başkanlarından 2 kişi İl disiplin kurulu üyesi 3 kişi İlçe yönetim kurulu üyesi 2 kişi olmak üzere bu şekilde istifalar geldi.

Düşünür “Yaklaşık 19 aydır İl Başkanlığı görevini yürütüyorum, bu süre zarfında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla çok güzel bir ekip çalışması ortaya koyduk, bu çalışmalarından dolayı başta il yönetim kurulu üyesi arkadaşlara, ilçe teşkilatlarında görevli yönetim kurulu arkadaşlara, Kadın ve Gençlik kollarındaki arkadaşlara, Belediye ve İl genel meclisi üyesi arkadaşlarıma Yine çalışmalarımızda Yönetim kurulu yedek üyelerimiz, gönüllülerimiz sivil toplum kuruluşlarımızın, Muhtarlarımızın ismini sayamadığım kişi ve kurumların özelliklede yerel medyamıza tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

İstifa eden aday adayı arkadaşlarımızdan partimizde, yönetimimizde çeşitli katkılarda bulunmuşlardır, onlara da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.Yeni dönemde aday adaylıklarının hayırlı olmasını diliyor, inşallah şehrimize partimize katkı olacağını temenni ediyorum, dedi.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür’ün istifasının ardından parti tüzüğü gereği AK Parti Seçim işler başkanı Av. Yusuf Eğilmez İl Başkanı oldu.

AK partiden ayrıca şu isimler istifa etmişti

M.Nabi Aksoy

Abdulgani Hartavi

Ömer Taş

Mustafa Hekimoğlu

İsmail Güneş

M.Kemal Saraçoğlu

Abdullah Barut

Hüseyin İnan

Mustafa Agadayı

Faruk Atlas

Veysel Polat

Fevzi Demirkol

Remzi Canbeyli

A.Esat Beyaz

Gülseren Demir

Lokman Çuvanlıoğlu

M.Nazif Kutluoğlu

Mehmet Ekinci

Mehmet Kahraman

Ömer Hackamiloğlu

Yasin Batan

Eyüp Sabri Göncü

 

Haber Murat Çiftçi / www.balikligol.com

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.