banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

BAŞKAN DEMİRKOL’DAN 19 MAYIS MESAJI

Demirkol mesajında;

“Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 301 vatandaşımızın yasını tutuyoruz, acılı ailelerine baş sağlığı diliyor şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum, böyle acılı bir günde Milli Bayramda olsa etkinlik yapmamız çok doğru olmayacaktı, bunun yerine halkımızla bütünleşip belediyemizin çalışmalarını yerinde görmek ve vatandaşlarımızla sohbet etmeyi daha uygun gördüm, temennim odur ki böyle acıların bir daha tekrar etmemesidir.
Gezdiğimiz mahallelerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi  ile karşılaşıyoruz, sorunlarını yerinde tespit ediyor, gerekli talimatları ilgili birimlerimize yönlendirerek çözmeye çalışıyoruz, bu denetimlerimizi daha öncede belirttiğim gibi sık aralıklarla sürdüreceğimizi belirtmiştim, hizmette eksik gördüğümüz yerlerin tüm eksikliklerini en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışacağız.
Bu vesileyle tüm halkımızın burukta olsa 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.