banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Başkan Demirkol; Çocuklar geleceğimizdir VİDEO

Yenişehir / Hamidiye Mahallesinde bulunan Rasime Polat İlk Okuluna çocuk oyun grubu yapacağı sözü veren Başkan Fevzi Demirkol, çocuklarımız geleceğimizdir şiarı ile geleceği inşa için çocuklara her türlü desteğin verilmesi gerektiğini kaydetti.

3 / C sınıfı öğrencisi Elif Özalp’ın resim tablosunu alan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol; “Rasime Polat İlk Okulu öğrencileri daha önce nezaket gösterip bizi ziyaret ettiler. Resim sergileri vardı. Biz o zaman sergiyi ziyaret ettik. Elif Özalp isimli kardeşimiz bizi okula davet etti. Burada kendi yaptığı tabloyu bize hediye etti. Rasime Polat İlk Okulu öğrencilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu çocuklarımızı kısa süre sonra iyi meslek sahibi olmuş, vatana millete faydalı insan olarak görmeyi arzu ediyorum” dedi.

 

                Sınıf öğretmeni Derya Dener ise sınıfta Elif Özalp’ın 23 Nisan resim sergisine 7 tablo ile katıldığını belirterek, öğrencilerinin daima özveri ile çalıştığını sözlerine ekledi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Okul Öğrencilerinden Zeynep Nisa Çadak Başkan Demirkol'un makamına oturarak bir günlüğüne temsili başkanlık yapmıştı. Nisa ÇAdak'ın daverti ile Demirkol okula iadei ziyaret gerçekleştirmiş oldu. 

                Öğrencilerin sevgi gösterisi ile mutlu olan Başkan Demirkol ise öğrencilerden derslerine çalışmaları ve ödevlerini yapmaları konusunda söz aldı

Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, okul müdürü ve öğretmenleri eşlik etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.