banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

Başkan Çiftçi,Seçim Çalışmalarına Bozova’da Devam Etti


lçe ziyaretleri kapsamında Bozova’da Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker’i  ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatındaki partililerle bir araya geldi. Başkan Çiftçi’ye AK Parti Bozova İlçe Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy, Meclis Üyeleri ve  Sivil Toplum Kuruluşları eşlik etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndaki partililere parti bütünlüğünü anlatan Başkan Nihat Çiftçi, “Yeni bir sürece geçiyoruz. Seçim çalışması başladı. Teşkilatlar her zaman bizim yuvamız oldu. Ben de teşkilattan gelen biri olarak teşkilatlarla hep beraber bir bütünlük içerisinde çalıştık. Hem AK belediyeler hem AK teşkilatlara yakışan da budur. Hep birlikte seçilmiş adaylarımızı destekleyeceğiz. Önemli olan bizim Bozova’yı AK belediyecilikle tanıştırmamız” dedi.

“ADAYLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Seçim sürecinin zorlu bir süreç olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, “Ben şahsi sebeplerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan affımı istedim. Allah razı olsun talebimizi geri çevirmediler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı da eski İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ü ilan ettiler. Zeynel Beyazgül de çalışmalarını sürdürüyor ve biz de destekliyoruz, beraber çalışıyoruz. Partimizin bütünlüğü önemli. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Burada vereceğimiz mücadele şahsi bir müdahale değildir. Bize düşen hiç bir sorun oluşturmadan adayımızın yanında olarak çalışmalarında başarılı olmasını sağlamaktır. Çünkü adaylarımızı bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. Her zaman AK Parti ve felsefesine, halkımıza ve Urfa’ya omuz verdik” dedi.

İlçe teşkilatının ardından Başkan Çiftçi ve ekibi, Bozova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ve AK Parti Bozova seçim bürosunu ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.