banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Başkan Çiftçi: Tembelleşmek veya vazifeyi aksatmak yok

Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda Başkan Nihat Çiftçi tarafından Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Periyodik olarak gerçekleştirilen toplantıda, ortak paydanın Şanlıurfa olduğu ve tüm personeller olarak güzel çalışmalara imza atılacağı vurgulandı.
Konuşmasında Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı süresince hep birlikle durmadan çalışacaklarını belirtti. 
Başkan Nihat Çiftçi, “Bu hizmetlerde hepimizin ortak bir payı var. İşçimizden operatöre, teknisyenden mühendise hepimizin bu ortak çalışmada payı var. Arkadaşlarımızın durmadan duraksamadan 13 ilçede bu güzel çalışmaları gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Kaynağı doğru yerde kullanmak ve bir bölgeyi diğerinden ayırtmadan güzel ve kalıcı hizmetler ortaya çıkardık” diye konuştu.
“13 İLÇENİN KALKINMASINDAKİ EMEKLERİMİZ HALKIMIZ TARAFINDAN TAKDİR İLE KARŞILANIYOR”
Partisinin her kademesinde yer aldığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, “2009’da Şanlıurfalı kardeşlerimizin ve Karaköprü’de yaşayan insanlarımızın karşısına çıkarak Belediye Başkanı seçildik. Bizlere emanet tevdi edilerek 6.5 yıl hizmet ettik, eserimiz Karaköprü ortadadır. Ardından Genel Başkanımız ve partimiz uygun görerek Büyükşehir Belediye Başkanı olduk ve 3 yıldır da hep birlikte çalışıyoruz. 13 İlçenin kalkınmasında önemli emeklerimiz var ve bu emekler halkımız tarafından takdir ile karşılanıyor. Bu süreçte bir takım sağlık sebeplerimden dolayı 2-3 ay önce - Cumhurbaşkanımızdan affımı istedim. Bu da Cumhurbaşkanımız tarafından kabul görüldü ve neticede partimizde adayımız Zeynel Abidin Beyazgül kardeşimiz belirlenmiş oldu” dedi. 
“AK BELEDİYELER OLARAK ŞEHRİN KALKINMASINI SÜRDÜRÜYORUZ”
Belediyeciliğin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, “AK Belediyeciliği yürütüyoruz ve bizim burada bir geleneğimiz var partimizde şahıslar hiçbir zaman önemli değildir. Biz bu mücadeleyi bayrak yarışı olarak görüyoruz. Personeller olarak sizden isteğimiz çalışkanlığınızı bozmadan Şanlıurfa’ya olan hasretinizi bozmadan kurumunuza yani Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Şanlıurfa’ya çalışmaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu 4 ayda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve kapım her zaman personellerimize açıktır” şeklinde konuştu.


"ŞAHISLAR ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ŞANLIURFA’DIR"
Devam eden ve biten birçok projenin olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Hep birlikte devam eden projelerimizin açılışlarını yapmaya devam edeceğiz. Bu bizim hakkımız ve altında imzamız var yapımında ise alın terimiz var. 4 Aylık süreçte siyasi bir seçim olacak bizlere düşen hangi vazifeyi yürütüyorsak en iyi şekilde yapmaktır. Şahıslar önemli değil önemli olan Şanlıurfa’dır. Bizler şehre hizmet edenler olarak şehrin dönüşümü bizlere bağlı, bizler gelişirsek şehir gelişir, biz çalışırsak şehir çalışır. Belediyeler en büyük vakıflardır ve sahibi Şanlıurfa’da yaşayan tüm vatandaşlardır. Hiçbir kurum ve kuruluş Belediye de hizmet edecek kadar etkili ve hayırlı değildir. Belediyede yapılmış olan her hizmet Allah’ın izni ile ahirette hanemize hayır olarak yazılacaktır. Elimizden geldiğince hiçbir çalışanımıza Şanlıurfa’nın menfaati ile örtüşmeyecek ve yararına olmayacak hiçbir talimat vermedik. Alnımız açık bir şekilde bu şehirde yaşayacağız her zaman şehrin yararına insanın faydasına yönelik talimatlarımız oldu” ifadelerini kullandı.

Birçok çalışmaya Şanlıurfa olarak ulaşılması gerektiğine de dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, “4 Aylık süre zarfında dedikodu yapmak tembelleşmek vazifeyi aksatmak ve kaytarmak yok. İşimizin başında olacağız bu 4 ayda birçok çalışmaya şehir olarak ulaşmamız lazım, onun için elimizden gelen tüm çalışmaları bitireceğiz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.