banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Başkan Çiftçi STK Temsilcileri İstişare Toplantısında Bulundu

Her defasında Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, konuşmasında Şanlıurfa’da yapılan çalışmalarda STK temsilcilerinin büyük katkısı olduğuna vurgu yaptı.
Düzenlenen istişare programında Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Nihat Çiftçi, burada bir değerlendirmede bulundu.
Açıklamasında Başkan Çiftçi, “Sizlerle birçok kez bir araya geldik. Büyükşehir Belediyemize hep birlikte sahip çıktık. Hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman birlikte olmaya çalıştık ve ortak akıl ile hareket ettik.  Hep birlikte Şanlıurfa’mız için güzel şeyler yaptık.  Şanlıurfa’nın birlik ve beraberliğini birlikte başardık. Kamu kurum kuruluşları olarak sivil toplum kuruluşları olarak her açılışta bizi yalnız bırakmadınız, biz o gücü sizde görmeseydik o performansı 3 yılda gösteremezdik. Şanlıurfa’ya birçok kaynağı dışardan getirdik, başarılı bir proje olmazsa dışarıdan kaynak getirmezseniz sizin alacağınız payla ancak personel maaşı ve rutin hizmet giderilir. Farklı çalışkan iller alacağına Şanlıurfa’mız birçok hibeyi aldı. Bunu hep birlikte başardık inşallah daha güzel bir şekilde devam eder. İnsanlar gelip geçici esas olan kurumlardır esas olan Şanlıurfa’nın ortak paydasıdır. Şehir olarak biz bu şehri strese koymamamız lazım, bu benim şahsi fikrim. Çok iyi bir şekilde yorulmayıp doğru kadroyu,  şehre hizmet eden bir kadroyu inşallah hep birlikte ortaya çıkaracağız. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız bugünde sağ olsun bizleri ziyaret etti ve istişarede bulundu. Allah yolunu açık etsin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Büyük başkan, Seni ve hizmetlerini unutmayacagız-unutturmayacağız.