banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

BAŞKAN ÇİFTÇİ DUR DURAK BİLMİYOR


Bülten: Başkan Çiftçi, sahada çalışmaları inceledi-Görüntülü
Eylemler

Karaköprü Belediyesi
Kişilere ekle
Ek
16:21
[Bu iletiyi gelen kutunun en üstünde tut]
Fotoğraflar
karakoprubldbasin@gmail.com
Outlook.com Etkin Görünüm
6 ek (toplam 15,1 MB)
İndir: KKöprü Bld-Taziye evi 1.JPG (1410,3 KB)
İndir
İndir: KKöprü Bld-Taziye evi 2.jpg (2,5 MB)
KKöprü Bld-Taziye evi 2.jpg
İndir
İndir: KKöprü Bld-Taziye evi 3.JPG (3,1 MB)
KKöprü Bld-Taziye evi 3.JPG
İndir
İndir: KKöprü Bld-Taziye evi 4.JPG (2,0 MB)
KKöprü Bld-Taziye evi 4.JPG
İndir
İndir: KKöprü Bld-Taziye evi 5.JPG (3,1 MB)
KKöprü Bld-Taziye evi 5.JPG
İndir
İndir: KKöprü Bld-Taziye evi 6.JPG (3,0 MB)
KKöprü Bld-Taziye evi 6.JPG
İndir
Slayt gösterisi göster (1)
Tümünü zip olarak indir
haber metni, fotoğraflar ve görüntü linki aşağıda mevcuttur. iyi çalışmalar.


İlçede yoğun bir çalışma temposu sürdüren Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçe genelinde yapılan ve yapılması planlanan projeleri inceledi. Birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Çiftçi, Karaköprü’nün daha yaşanabilir bir ilçe olması için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.

NARLI KUYU MAHALLESİ TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR

Karaköprü İlçesine bağlı Narlı kuyu mahallesi taziye evine kavuşuyor. Hayırsever bir vatandaş tarafından yapımı üstlenen ve temeli geçtiğimiz günlerde atılan taziye evinde çalışmalar son sürat sürüyor. Birim müdürleri ile birlikte inceleme yapan Başkan Çiftçi, yaklaşık 375 m2’lik alana sahip Narlı Kuyu Mahallesinde bulunan inşaatı süren taziye evini yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “HAYIRSEVER İNSANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Burada bir açıklama yapan Başkan Çiftçi, “Narlı kuyu mahallesi ilçemizin yeni oluşan, yeni yapılaşan bir mahallesidir. Mahallemizde bulunan taziye evinin temelini atmış durumdayız. Bu taziye evimiz hem kadınlara hem de erkeklere hizmet verecek. Taziye evimizin içerisinde kuran kursuda yer alacak. Bu anlamda hayırsever insanlarımızı tebrik ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “İLÇENİN EN BÜYÜK SEMT PAZARINI YAPIYORUZ”

Narlı Kuyu mahallesinin park ve semt pazarı sorununu da en kısa sürede çözeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Taziye evimizin hemen yanı başında da bir park yapacağız.  Plan proje müdürümüz buranın planını çıkarıyor. Projesini hazırlıyor. Bu bölgenin üst kesiminde ise Karaköprü’müzün en büyük semt pazarı kurulacak. Bu bölgenin, semt pazarını, parkını, Kuran kursunu, kadın ve erkeklere hizmet verecek olan taziye evini çözmüş durumdayız. Ben Karaköprü'lülere Narlı kuyu mahallemizde oturan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.