banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başkan Çiftçi, denetimlerini sürdürüyor
Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, beldede son sürat devam eden Belediye hizmetlerini sabahın erken saatlerinde yerinde inceliyor.

 

Karaköprü’nün tümünü kapsayan alt ve üst yapı çalışmalarında beldeyi adeta şantiye haline dönüştürmüş olan Karaköprü Belediyesi, bölgenin her tarafında hummalı bir çalışma yaparak vatandaşlara hizmet için tüm personelini ve araçlarını seferber ederek çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesini hedefliyor. Yoğun bir şekilde devam eden hizmetleri her zaman sabahın erken saatlerinden itibaren yerinde denetleyen ve inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, yapılan tüm çalışmaları yakından takip eden ve kullanılan malzemeler dahil hepsini dikkatlice kontrol ederek vatandaşa en iyi hizmeti ve çalışmayı sunuyor.

 

Sabah gezilerinde beldede oturan vatandaşlar tarafından yaptığı hizmetlerden dolayı övgü ve teşekkür ile karşılanan Başkan Çiftçi, Karaköprü’nün ve halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirerek şunları söyledi; “Sabah genelde rutin kontrollerimiz var, çünkü sabah daha sakin ekibin organize olması işlerin sağlıklı ve süratli bir şekilde çıkması için sürekli denetimlerde bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi bugünde sabah tüm bölgeyi gezdik çalışmaları yerinde inceledik, arkadaşlarımız son sürat büyük bir özveri ile çalışıyorlar, tabii vatandaşlarımızın da gerek alt yapı ve gerekse üst yapı her yönü ile sorunları çözülmüş oluyor çok mutlu bir şekilde bizleri karşılıyorlar, buda bizi mutlu kılıyor, ben özellikle Karaköprü’de artık mevsim itibari ile çalışmaların son noktada çok önemli sorunların giderildiğini görüyorum, artık Karaköprü tamamiyle yaşanılabilir bir kent haline gelmiş olduğunu görüyorum buda bizleri mutlu ediyor tabiki çalışmalar devam edecektir, fırsat buldukça mevsim el verdikçe çalışmalar aralıksız devam edecektir” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.