banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Başkan Çiftçi: Akçakale'yi Hak Ettiği Yere Taşıyoruz
Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde başlatmış olduğu çalışmalarla birlikte Şanlıurfa'nın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Sınır kenti Akçakele'nin sosyo-ekonmik yönden kalkınması adına bir çok çalışmaya imza atıyor.
 
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de sona gelinen Prestij Cadde uygulamasını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. İlçenin bağlantı yollarında sıcak asfaltla buluşması adına çalışma başlatan Başkan Nihat Çiftçi, ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen büyük projelerin yapım çalışmalarını gezdi.
 
Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Akçakale Semt pazarı ve spor kompleksinin devam eden çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, bir projenin bitmesiyle birlikte yeni büyük bir projenin başlayacağının müjdesini verdi.
 
Akçakale Prestij Cadde uygulamasında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Hamd olsun Akçakale de asfaltlama çalışmalarımız başladı. iki üç aydır çok yoğun bir şekilde bölgede alt yapı çalışmalarını sürdürdük, ardından bölgeyi asfaltlayarak kalıcı bir hizmet bırakmış olacağız. Hamd olsun ilçelerimiz ilk kez sıcak asfalt ile bluşuyor. Akçakale'de de hem prestij cadde hem ara caddelerimizde yaklaşık olarak 2 hafta içerisinde çalışıp güzel bir şekilde ilçemizin yollarını hazırlamış olacağız" dedi
 
BÜYÜK PROJELER TAM HIZ İLERLİYOR
 
Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de temeli atılan projelerin tam hız ilerlediğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız semt pazarı ve spor kompleksi çalışmalarımızı inceledik. Hamdolsun çalışmalarımız iyi bir şekilde ilerliyor, amacımız bir projenin bitmesiyle bir diğerini hemen başlatmak. Bu kapsamda ilerleyen günlerde 53 dönümlük yeşil alan çalışmalarımız başlayacak. Bu park ile yeni sosyal donatıların mevcut olacağı yeni bir yaşam alanı olacak. Akçakaleli vatandaşlarımıza göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, Akçakale için çalışıyoruz. 13 İlçemiz için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
 
BÜYÜKŞEHİR KENDİ ÇİÇEĞİNİ FİDANINI ÜRETİYOR
 
İlçe incelemeleri kapsamında Akçakale'de atıf durumda bulunan Ziyaeddin Akbulut Fidanlığını tekrardan ayağa kaldırarak tekrar fidan yetiştiren tesiste incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, burada yetkililerden bilgiler aldı.
 
Şanlıurfa'da kullanılan süs bitkilerinin, çiçeklerin bu fidanlık sayesinde yerli üretim olduğuna dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, fidanlığın bölgemize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diledi.
 

Son olarak Büyükşehir Belediyesi Kırsal Dairesi Başkanlığı tarafından Akçakale kırsal mahallerinde tamamladığı asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların hayırlı olmasını diledi. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.