banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Başkan Çiftçi, Ak Parti Bozova Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

 Büyükşehir Belediyesi olarak Bozova’da birçok çalışma yaptıklarına değinen Başkan Nihat Çiftçi, “Çalışkan ve üretken olduk. Bozova’mıza kalıcı hizmetler bıraktık” dedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretleri ile Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Bozova İlçe Başkanlığında, teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Burada Bozova yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunan Başkan Nihat Çiftçi bir açıklamada bulundu.

Başkan Çiftçi, “AK Parti teşkilatında almadığım görev kalmadı. Allah'a şükürler olsun genç yaşta hem partimizin hem de Belediye Başkanlığı noktasında birçok hizmetlerde bulunduk. Partimiz ve Şanlıurfalı hemşehrilerimiz bizlere bu görevleri verdi. Sizinle çok güzel çalışmalarda bulunduk. Çalışmayı yaparken de tüm Şanlıurfa'yı bir bütün olarak ele aldık. Partimiz teşkilatları ile şehrimiz ise Sivil Toplum Örgütleri ve Kurum ve Kuruluşlar ile vardır. Bizler de mümkün mertebe bu süreç içerisinde hiçbir ile didişmeden ve çatışmadan uzak bir şekilde hepsini kucaklayarak elimizden geldiğince özverili bir şekilde hizmette bulunduk. Çalışkan olduk, üretken olduk. Bozova’mıza mümkün mertebe çalışmalar yaptık. Kaymakamımız bu süreç içerisinde 2 yıl Belediye Başkanlığı yaparak güzel çalışmalara imza attı. Şimdi Bozova’mız güzel bir sürece imza atıyor. Kadın Kollarımız hem Büyükşehir Kadın Şube Müdürlüğümüz hem de eşim ile birlikte çok güzel ziyaretlerde bulunarak çalışmalara imza attılar. Allah hepinizden razı olsun, Bozova’nın tüm çalışmalarından ve ekibinden memnunum. İnşallah memleketimiz, Bozova'mız ve AK Partimiz için hayırlı kararlar çıkar. Bir kardeşiniz olarak kapım her zaman sizlere açık Urfa’dayım ve Urfa’da yaşamaya devam edeceğim. Artık şehrimiz ile ilgili olarak düşünen şehri takip eden ve şehrin sorunlarını üst düzeye taşıyabilme yeteneğine kavuşmuş durumdayız. Bu yüzden Bozova ile ilgili görevlerimiz bitmiş değildir ve aynı şekilde devam edecektir. Ben teşkilatımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman AK Partililiği ön planda tutum ve her geldiğimizde muhakkak olarak teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde teşkilatlarımız yanımızda durdular ve hiçbir zaman onlarsız hareket etmedik. Bu da Şanlıurfa’da bir kültürün yerleşmesine yol açtı ve teşkilatların ön plana çıkmasına yol açtı. Allah hepsinden razı olsun. Karar yine benim kararımdı. Onun için gayet güzel bir ruh hali ile ve güzel duygular ile Bozova’da görevimizi tamamlamış olmanın gurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bozova İlçe Teşkilat üyeleri de Başkan Nihat Çiftçi’ye ilçeye verdiği önemden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.