banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Bayık: Yaptığımız hizmetler vatandaşta karşılık buluyor

Gölcük Yolu güzergahında yaptığı esnaf ziyareti sırasında kendisini çay içmeye davet eden vatandaşların isteğini kırmayan Bayık, kahvehanede bir araya geldiği Bağlar ve Yeni Mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.
Yaptığı mahalle ve esnaf gezilerini değerlendiren Başkan Bayık, belediyeciliğin gönüllülük esasına dayalı olduğunu belirterek şöyle konuştu:
'Günümüz belediyeciliği koltukta talimat vererek olmuyor. Önemli olan yapılan hizmetlerin halkta karşılık bulmasıdır, karşılığının olmasıdır. 10 yıldır sürdürdüğümüz görevimizi ilk gün ki aşkla ve şevkle yürütüyor ve aynı anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz. Temel sorunlarını bitirdiğimiz Hilvan'ın içinde yaşayan genç, yaşlı, kadın, erkek gözetmeksizin herkese gidiyor ve gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz. Bir araya geldiğimiz hemşerilerimizle hemdem olup sorunla ve taleplerini dinliyor, imkanlar ölçüsünde iletmiş olduklarını çözüme kavuşturuyoruz. Amacımız, Hak için çıktığımız bu yolda halkımıza hakkı ile hizmet edebilmek ve bunu her daim yaşatmaktır. Gittiğimiz her yerde bizleri sevgi ve samimiyetle karşılayan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.