banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Başkan Bayık, Hilvan'ı Radyo Liva'da anlattı

Usta şiir yorumcusu İsmet Polat'ın hazırlayıp sunduğu Nağmeler Körfezi'ne konuk olan Bayık, 2009 yılından beri Hilvan'da gerçekleşen değişimleri dile getirdi. Dört yıllık belediye hizmetlerini anlatan Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, çalışmalarını anlatırken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Hilvan'da yapılan hizmetleri anlatırken bazen utanıyorum diye Bayık" Hilvan ilçemiz şimdiye kadar hizmet görmemiş, belediyeciliğin ne olduğunu bilememiş ya da bildiği halde belediyeden gerektiği hizmeti görememiştir. Bizim 4 yıl içerisinde yaptıklarımız asıl olması gerekenlerdir. Halka hizmet etmek zaten bizim görevimizdir. Çünkü biz bu milletin bu memleketin hizmetkarıyız. Ama şimdiye kadar olmamışları yaptığımız için bazen bunları dile getirmek zorunda kalıyoruz" dedi.

Belediyeciliğin rutin görevlerinin yeraltı ve yerüstü çalışmalarla sınırla olmadığının altını çizen Bayık, Hilvan'a sosyal belediyecilik anlayışını da getirdik. Destek vermediğimiz kurum kalmadı. Özellikle eğitim alanında gerek okullara ve gerekse de kadın kültür merkezlerine büyük desteklerimiz oldu. Bunların yanında toplum inancının ön plana çıktığı ibadethane ve taziye evlerinin onarım ve inşaatlarına büyük katkıda bulunduk" dedi.

Yaklaşık 2 saatlik bir söyleşiden sonra bütün anne ve anne adaylarının günün kutlayan Bayık " Gücümüze güç, umudumuza umut katan annelerimizdir"  diyerek annelerle ilgili bir şiiri okuyarak  radyo dinleyicilerine ulaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.