banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Belediye

Başkan Baydilli’yi mesai arkadaşları alkışlarla karşıladı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrardan Karaköprü Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli’yi mesai arkadaşları alkışlarla karşıladı.

31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Karaköprü Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli’yi Karaköprü Belediyesi personeli alkışlarla karşıladı. Mesai arkadaşlarının alkışlı jesti karşısında Başkan Baydilli de kendilerini alkışlayarak karşılık verdi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kısa bir konuşma da yapan Başkan Metin Baydilli, 3,5 yıldır gece gündüz demeden hep birlikte çalıştıklarını, koşturduklarını ve Karaköprü’ye hizmet ettiklerini belirtti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’ye hizmet etmek, sizinle birlikte çalışmak benim için mutluluk vericidir. Ak Parti Genel Merkezi bizleri buraya aday olmaya layık gördü. Burada yaptığımız çalışmaları, azmi, samimiyeti gördüler. Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti Genel Merkezi’mize sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra işimiz daha zor ve daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ben bu güzel jestleri için mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Baydilli karşılamada Karaköprü Belediyesi personeli ile aile fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köyün Delisi 5 yıl önce

Kafalar iyi maşAllah. Allah muhabbetinizi arttırsın.

Avatar
Köyün Delisi 5 yıl önce

Tezimi ispatladın çakal. Teşekkürler. Şanlıurfa Türkiye nin en büyük köyüdür. Senin gibilerde bunun değişmemesi için elinden geleni yapmaktadır.

Avatar
Baydilli fanatigi 5 yıl önce

Karaköprü eski ismi mustafa direkli olup simdi imam hatip olan okulun arka sokagi cukur dolu. Büyük baskan bunu da yap lutfen. Yapsansa dahada kazsan oyum sana ama yap pls

Avatar
Haso 5 yıl önce

Köyün delisinin az sözle söylediği birçok şeyi zekasına yakışır bir tavırla ispatlayan ve kendine Çakal diyen adamı tebrik ediyorum. Azcık adam olun şu tavırlarınızla güzel Urfamızın adını çıkarmayın.

Avatar
HASURFALI KEKOBEY 5 yıl önce

Mr.Zotto adam olun susun ülen. Bi yabancı şu yazdıklarınızı okuyacak rezil olacaz. Şımbılo, köyün delisi ve Has; Çakaladam beyde ögreneceginiz cok sey var. Cakaladam gibi.büyüklerinize saygili olun

Avatar
Çakaladam 5 yıl önce

Şımbılo, köyün delisi ve Haso affettim sizleri keratalar

Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Sayiñ Şımbılo seviyene göre yorum yaptiğın icin kutluyorum seni.

Avatar
Hasurfali 5 yıl önce

Baydilli gelecegin Cumhurbaskanidir