banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Başkan Adayı Kuş Seçim Bölgemize Hâkimiz

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Aday Mehmet Kuş, bu kapsamda Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüp Nebi mahallesinde Ali Yan’ın düzenlediği ev toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal ve yönetim kurulu üyelerinin de elik ettiği ev toplantısında vatandaşlar buluşan Aday Kuş, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Ev toplantısında mahalle sakinlerine seslenen Ak aday Kuş ” Öncelikle bizleri sizlerle buluşturan Ali Yan kardeşime teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Bizlere Eyyübiye Belediye Başkan adaylığını tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Bizi sizlere emanete etti. Geçmiş geleceğin aynasıdır. Bizim de aynamız geçmişimizdir. Geçmişte il genel meclis, üyeliği, daimi encümen ve il genel meclis başkanlığı yaptım. Siyasi tecrübem var. İl genel meclis başkanlığı yaptığım için bölgeye hâkimiz ”.

AK Aday Kuş ”Eyyüp Nebi mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk, hasbihal ettik. 31 Mart gecesi zaferle ayrıldığımızda Eyyüp Nebi mahallemize ve Eyyübiye mücavir alanlarındaki tüm mahallelerimizin hizmetkârı olacağız. Bizleri ağırlayan, bağrına basan ve destek veren Eyyüp Nebi mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum.” Diyerek memnuniyetini dile getirdi.

AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal ise “ Geçmişte muhtarlık yaptığım için ben kendimi onlardan sayıyorum.”dedi

Ev sahibi Ali Yan ise “  Ev toplantımıza katılan Eyyübiye Belediye Başkan adayımız Mehmet Kuş’a ve ilçe Başkanımız Mehmet Moğal’a teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir şekilde çalışırlar ve herkesi memnun ederler.

Başkan adayı Kuş yapılan ev toplantısı sonrasında ise EYİMDER (Eyyübiye İmam Hatipliler Derneği) Başkanı Sn. Bekir Engül’nün düzenlediği toplantıda gençlerle bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.