banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Adayı Güvenç ve Sırrınlılarla yeşil sahada VİDEO

Sırrın Mahallesinde bulunan bir halı sahada mahallelinin gençleriyle maç yapan Celalettin Güvenç, maç öncesi gençlerle sohbet etti.

Halı saha futbol maçında Sırrınlı gençlerin takımında forma giyen Güvenç’in takımı, AK Partili yöneticilerin takımıyla oynadı.

Berabere biten maçın ardından bir açıklama yapan Celalettin Güvenç, her iki takımın da centilmence bir mücadele sergilemesinden dolayı teşekkür etti.

Güvenç, genç nüfus oranının çok yüksek olduğu Şanlıurfa’da gençlere önem verdiklerini ve bu yüzden daha fazla vakit ayırmaya çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda gençlerle toplantı ve programların yanı sıra sportif faaliyetlerde de bir araya geldiklerini söyledi.

Yeni dönemde gençlere yönelik çok büyük yatırım ve projelerinin olacağının anlatan Güvenç, “Bunun için gençlerin görüş ve önerileri şimdi alıyoruz. Yeni dönemde de İnşallah genç kardeşlerimizin bu önerilerini dikkate alarak çalışmalarımızı şekillendireceğiz” dedi.

Öte yandan futbol müsabakasının ardından gençlerle fotoğraf çektiren Celalettin Güvenç, gençlerle halı saha ve diğer etkinliklerde buluşmayla devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.