banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Başkan Adayı Güvenç, Canlı yayında konuştu VİDEO

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez Kanal Urfa ekranlarında yayınlanan “Gündem Özel” programına konuk oldular.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında gerçekleşen program Kanal Urfa Canlı yayın aracı ile Kanal Urfa, Güneydoğu Tv ve Edessa Televizyonunda ortak yayınla izleyicilere buluştu.

Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer, Haber Müdürü Kadir Çelikcan, Güneydoğu Tv’den Ekrem Demirbilek ve Eddesa Tv’den Didem Açar’ın sorularını yanıtlayan konuklar, Şanlıurfa’nın büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için nelerin yapıldığını ve nelerin yapılacağını belirttiler.

 


Genel olarak Şanlıurfa’da yaşanan Elektrik Sorunu, Tugay’ın taşınması, tarımsal gelişim, 11 Nisan Meydanı gibi konuların yanında Yerel Seçimlerde Ak Parti’nin stratejileri konuşuldu.

 

Gündem Özel 1. Kısım ile dm_504763c21bb86



gündem Özel 2. Kısım ile dm_504763c21bb86

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.