banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Başkan Adayı Ekinci, Mahalle Muhtarları İl Bir Araya Geldi

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Viranşehir-Mardin Karayolu üzerinde bulunan bir tesiste Kırsal Mahalle Muhtarını ağırladı.

Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Adayı Ekinci, Muhtarlarla tek tek tokalaşıp, bire bir ilgilendi.
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve çok sayıda Mahalle Muhtarının katıldığı yemekli toplantı, tanışma merasimi ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkan Adayı Ekinci, bir araya gelmelerindeki amaçlarının tanışma, kaynaşma, dayanışma birlik ve beraberlik içerisinde yaklaşan yerel seçimler öncesi istişarelerde bulunmak olduğunu söyledi.
Muhtarların ilçenin en temel taşları olduğuna vurgu yapan Ekinci, muhtarların toplumun seçerek millete, devlete hizmet etmesi için görev verdiği en akil ve hatırlı insanlar olduğunu belirtti.
Muhtarların devlete ve millete karşı sorumluluklarının olduğunu ifade eden Başkan Adayı Ekinci, “Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra birlik ve beraberlik içerisinde istişare ederek güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Belediyenin İmkânları dâhilinde muhtarların istek ve taleplerine karşılamak için gayret edeceklerini belirten Ekinci, “Çünkü hepimizin hedefi aynı. Hepimiz aynı coğrafyada yaşıyoruz, bu coğrafyanın insanlarına en iyi şekilde hizmet etmek hepimizin birinci görevidir. Bu sonsuz isteklerimizi en güzel şekilde en çok ihtiyacımız olan işten başlayarak sırasıyla bitirme gayreti içinde olacağız” diye konuştu.
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek, eksik ve yapılmayan hizmetler için Viranşehir Belediyesinin mutlaka AK Belediyecilikle tanıştırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Adayı Ekinci ve Başkan Tekin toplantının ardından katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür edip destek ve dua istedi.

Kırsal Mahalle Muhtarları da, yemek davetlerinden dolayı Başkan Adayı Salih Ekinci’ye teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.