banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Aday Adayı Aysel Bilir’den teşekkür

Şanlıurfa'nın Merkez İlçesi Karaköprü Belediye Adayı Aysel Savaş Bilir, Adaylık süreci çerçevesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekilleri ile yaptıkları görüşmeden sonra şeffaf bir şekilde çalışan AK Parti teşkilatına teşekkür etti.

 

AK Parti tarafından görev verildiği takdirde Karaköprü ve bağlı köylerin estetik bir hizmete doyacağını belirten Aysel Savaş Bilir; “Karaköprü’yü kadın elinin değdiği estetik bir yapıya kavuşturacağım. Sosyal donatıları tamamlanmış bir Karaköprü oluşturacağım. Bu anlamda bana güvenenlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağım” dedi.

Karaköprü Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti’ye başvuran aday adayları arasında tek bayan aday Aysel Savaş Bilir başkanlık yarışında mücadele ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.