banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Basın karşısına çıkan Prof. Ekinci; Hasta Urfa'ya doktor lazım

Şanlıurfa El Ruha Otelinde düzenlediği yemekli basın toplantısıyla ilk kez Aday Adayı olarak basının karşısına çıkan Prof. Abdullah Ekinci; "Şanlıurfa hastalanmış onu iyileştirecek bir doktora acil bir şekilde ihtiyacı var" dedi.

 

Şanlıurfa'nın Ortadoğuya şekil veren bir şehir olduğunu söyleyen Ekinci; "Büyük bir tarihi mirasa sahip ve yüz yıllarca ortadoğuya şekil veren bir şehir olan Şanlıurfa malesef bugün Gaziantep ve Diyarbakır arasına sıkışmış bir kent. şanlıurfa eğitimde ve sosya yapıda Cumhuriyet döneminden sonra çok geri bırakıldı. yıllarca batıyla ilişkilerimiz bir köprü olmadığı için kesik kaldı" dedi.

 

Biz sadece imar değil, aynı zamanda irfan penceresinden de bakacağız diyen Abdullah ekinci; "biz dünün söküklerini dikmeye talibiz. Urfa'ya yeni bir elbise dikmeye talibiz! eski elbise Urfanın ceyizliği olacak. Urfa'ya yeni elbise dikeceğiz. biz sosyo kültürel belediyecilik yapacağız. Biz bir kent felsefesi oluşturacağız. Sadece kaldırım yapmakla bu iş olmaz. fidan dikmeyle bu iş olmaz" diye konuştu.

 

Basın toplantısına Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Medya yazarları Derneği Başkanı Abdulkadir İkbal çok sayıda  yerel ve ulusal basın mensubu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.