banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Başıboş sokak köpeklerini toplamayan belediyeye tepki

 Batman şehir merkezinde özellikle sabah saatlerinde başıboş dolaşan sokak köpekleri vatandaşları tehdit ediyor. Belediyeden sokak köpeklerine acilen önlem almasını isteyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Batmanlılar, şehrin cadde ve sokaklarında başıboş dolaşan sokak köpeklerinin sayısının her geçen gün arttığını ve buna hiçbir önlemin alınmadığını belirterek, bu durumun kendilerini endişelendirdiklerini ifade ettiler.

Cadde ve sokaklarda sahipsiz ve aç kalan köpeklerin başıboş gezmelerine tepki gösteren Berat Dal isimli vatandaş,  köpeklerin kimseye zarar vermeden belediyenin bu durumun önüne geçmesi için başıboş dolaşan sokak köpeklerini bir an önce korunma altına alması gerektiğini söyledi. Başıboş köpeklerin herkesi tedirgin ettiğini vurgulayan Dal, bu durumdan dolayı rahatsız olduklarını dile getirdi.

Dal, ayrıca daha öncede defalarca başıboş dolaşan sokak köpeklerinin haberi yapılmasına rağmen belediyenin halen harekete geçmemiş olmasına da tepki gösterdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.