banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Başhemşire Türkan'da Adaylığını Açıkladı

Şanlıurfalı işadamı Kemal Oturakçı’nın eşi olan Türkan Oturakçı AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı için Görev yaptığı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Başhemşirelik görevinden istifa etti.

Türkkan OTURAKÇI halka hizmet hakka hizmettir, “Şanlıurfa’nın sağlıklı gelişmesine talibim” sloganıyla yola çıktığını belirten oturakçı; “Kadınların yaşamakta olduğu sorunları mecliste en iyi şekilde ifade edeceğim. Kadın sorunlarıyla ilgili projeler üretmeyi hedefliyorum.’’dedi

 

TÜRKAN OTURAKÇI KİMDİR?

1968 şanlıurfa doğumlu olup ilk orta ve lise tahsilini şanlıurfa’da tamamlamıştır. Atatürk üniversitesi hemşirelik bölümü mezunudur.

 İl görev yeri 1987 yılında Bozova yaylak

1988 yılı Şanlıurfa devlet hastanesi

1989 yılı Şanlıurfa devlet hastanesi (ameliyathane hemşiresi)

1995 yılı Şanlıurfa devlet hastanesi (ameliyathane sorumlu hemşire)

1997 yılından bu yana eğitim ve arastırma hastanesi başhemşiresi.

İş adamı (FAbrikatör) kemal OTURAKÇI ile evli olup 3 çocuk annesi olan Türkkan OTURAKÇI halka hizmet hakka hizmettir, şanlıurfanın sağlıklı gelişmesine talibim sloganıyla yola çıkmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.