banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Başhekimden TÜMSİAD'a ziyaret

 

      “Şanlıurfa’nın Başhekimi” sloganı ile yola çıkan ve Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinden istifa ederek, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Ak Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Op. Dr. İzzet Korkmaz, destek turları kapsamında Tümsiad’ı ziyaret ederek, destek istedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz, Tümsiad Şube Başkan Yardımcısı Metin Mert ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular...

 

 Sanayici iş adamlarımızın faaliyetlerin AB’ye giriş kriterleri açısından önemli olduğuna vurgu yapan Korkmaz; Sanayici kesimin temsilcisi arkadaşlarımızın fikirlerine başvurmak, yol haritamızda onların beklenti ve sorunlarına yer vermek için bu gün buradayız, dedi.

 

STK’lar ile bilgi alışverişinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz konuşmasına şöyle devam etti; Ben Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yaparken de sendikalar ve işçilerle ilgili çeşitli çalışmalara katılmış biri olarak bu günkü ziyareti ayrıca önemsiyorum.

 

Ak Parti Hükümeti, hantal Devlet anlayışı yerine manevra kabiliyeti yüksek, etkin bir devlet anlayışını benimsemektedir. Bu dönüşüm sağlanırken çeşitli zorluklar ve sıkıntıların olacağı muhakkaktır ancak, emekçi sınıfının bu dönüşümden zarar görmemesi gerektiği kanaatindeyiz.

 

Ankara’da tüm kesimlerin olduğu gibi işçi ve emekçi kardeşlerimizin de sesi ve adayı olma arzusundayız, takdir halkımızın ve partimizindir. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Tümsiad Şube Başkan Yardımcısı Metin Mert:  “Adaylarımızın halkın ve işçi sınıfının sorunlarını bilen kimselerden seçilmesi gerektiğini söyledi.

 

Ayrıca, Şanlıurfa’mızın Başhekimi olan İzzet Bey’ide yakından tanıyan birisi olarak ta kendisine desteğimiz her zaman sürecektir… Dedi…

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.