banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Başhekim Korkmaz'dan AK Partiye destek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. İzzet Korkmaz’ın AK Parti’ye destek yemeğine Devlet Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti 1.ci sıra Milletvekili adayı Faruk Çelik çok sayıda Mersavi aşireti mensupları katıldı.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24.cü dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partiden aday olmak için Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Op. Dr. İzzet Korkmaz, listede yer alamadı.

Listeye giremeyen Başhekim İzzet Korkmaz, AK Partiye destek amacıyla Şehitlik Çamlıkta Devlet Bakanı Faruk Çelik’in de davetli olduğu bir gece düzenledi.

Bakan Çelik’in yanı sıra Milletvekili adayı Abdülkerim Gök, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yardımcıları, Metin Çadırcı, Erkan Sözen, Mehmet Karadağ, İsa Kızıldemir, Mehmet Eriten, ve Akrabalarından yaklaşık 3 bin kişi davete katıldı.

Konuşma kürsünün bulunduğu platforma “AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAI OP. Dr. İZZET KORKMAZ’IN AK PARTİYE DESTEK TOPLANTISI” yazısının bulunduğu salonda “Bakan Bizim, Başhekim bizim” sloganları ile konuşmacıların konuşmaları zaman zaman kesildi.

Mersavi aşiretine mensup Başhekim Op. Dr. İzzet Korkmaz, AK Partiye aday adayı olmak için yola çıktığında, akrabaları ve dostları ile istişare ederek bu yola koyulduğunu belirtti.

Korkmaz; “Uzun yıllar bir bürokrat olarak sizlere hizmet verdikten sonra,  sizlerle yapmış olduğumuz uzun istişareler sonucu şahsımın ve ailemizin hissiyatına ve düşüncesine uygun olan AK Partide siyaset yapmak niyetiyle hep beraber bu yola çıktık, bu süreçte 60 ev toplantısı yaparak yaklaşık 2000 akrabamızla, dostumuzla birebir görüşme imkânı elde ettik.  Bu görüşmelerde 2002 yılından bu yana AK Parti hükümetleri ile Türkiye’mizde devam etmekte olan demokratik değişim süreci, demokratik açılım, Milli iradenin hâkimiyeti, yeni dönemde sivil ve demokratik anayasa gibi birçok hayati konuda sizlerle görüşlerimizi paylaştık. Siz değerli akrabalarım ve dostlarım bu siyasi süreçte bizlere destek verdiniz bizlere evinizi açtınız bizlere yüreğinizi açtınız bizimle sevinip bizimle umutlandınız, bu samimiyetiniz ve gönülden desteğiniz için hepinizden Allah Razı olsun. Rabbim eksikliğinizi vermesin. Dün hizmetinizdeydim bu günde yarın da hizmetinizdeyim” dedi.

Hizmet çıtasını daha da yükseltmek için aday olmak istediğini ifade eden Dr. Korkmaz; “Milletimize daha iyi hizmetlerde bulunabilmek amacıyla niyetlendiğimiz bu yolda AK Parti’mizden aday olmak bize nasip olmadı. Bizlerde Rabbimizden hayırlısını dilemiştik. İnanıyorum ki bu bizim için hayırlıdır. Bizler Sayın Başbakanımıza tabiyiz Sayın Başbakanımızın takdiri başımızın üzerinedir. Bize düşen adaymışız gibi bu yolda hizmet etmektir. Bu gün bu amaçla buradayız.

Çok kıymetli misafirimiz Sayın Devlet Bakanımız Faruk Çelik Beyefendiyle kalabalık bir heyet olarak sizler adına yaptığımız görüşmede Sayın Bakanımız ailemizin temsilini, vekâletini üstlenmiştir, artık sadece bir vekilimiz değil bir Bakanımız vardır. Ben ailemiz adına zatıalilerine teşekkür ediyorum, beraberce sizlere ve Şanlıurfa’mıza hizmet edeceğiz, Sayın Bakanımızın Şanlıurfa’mız için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum, geldiği günden beri gece gündüz demeden, dağ taş demeden Şanlıurfa’mızın her köşesine koşturmakta her sorunuyla ilgilenmektedir, yıllardır kronikleşmiş çözülemeyen ve vatandaşımızın mağdur olduğu bir çok sorunu kısa sürede çözdüğüne hep beraber şahitlik ediyoruz. Rabbim kendilerinden razı olsun gücünü, kudretini artırsın.

Değerli misafirler, değerli akrabalarım bundan 10 gün sonra yapılacak olan seçim çok önemlidir, Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu güne yapılan seçimlerin hepsinden daha önemlidir desem abartmış sayılmam. Onun için bu seçimde çok dikkatli olmalıyız. Bu seçimlerde inşallah desteklerinizle Ak Parti’mizi en yüksek oy ve milletvekili sayısı ile mecliste göndermeliyiz. Yeni dönemde sivil ve demokratik anayasa ile milletimiz darbe anayasasından kurtulacak ilk defa vatandaş olarak Devlet karşısında haklarımız hukuk zemininde güvence altına alınacaktır, bu seçimler o kadar önemli o kadar hayatidir ki sadece bizi değil bizden sonraki nesillerimizi de ilgilendirmektedir,  torunlarımıza bırakacağımız en güzel miras, ileri demokrasinin tesis edildiği, kişi hak ve özgürlüklerinin teminat altına alındığı, refahın, huzurun ve kardeşliğin olduğu bir Türkiye bırakmaktır. Değerli akrabalarım bunun yegâne adresi de AK Parti’dir. İşte bu yüzden bir tek oy bile çok önemlidir. Herkes kendi oyuna, sandığına, komşusuna, eniştesine sahip çıkmalıdır.  Oyumuz geleceğimizdir” dedi.

Salondakilere “AK Partidemiyiz” diye üç kez soran Dr. Korkmaz; “Evet” cevabını alınca; “Durmak yok yola devam” yolunuz açık, gazanız mübarek olsun” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik; “Öncelikle bu mükemmel organizasyonu yapan değerli kardeşim İzzet Korkmaz’a teşekkür ediyorum… Şanlıurfa’ya ilk geldiğim zaman tanıştığım ve hararetli bir toplantı için bulunmuş olduğum yerde gördüğüm ilk insanlar Mersav Ailesine mensup olan kişilerdi” dedi...

Mersavi aşiretinin AK Parti misyonuyla aynı paralelde olduğunu ifade eden Bakan Çelik; “Mersav ailesi Şanlıurfa’nın en geniş ve en büyük ailelerinden birisidir ve ben bu yüzden onları benimsiyorum ve 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde ben Mersavların Adayıyım ve onların bakan’ıyım” dedi.
                                       
Op. Dr. İzzet Korkmaz; Geceye katılan herkese teşekkür ederek “Toplantımıza iştirak eden herkesten, Allah razı olsun” dedi...

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...

 


izzet korkmaz yemek balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.