banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Başhekim Korkmaz resmen aday

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa AK Partiye Op. Dr. İzzet Korkmaz aday adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

Dün 5 yıldır başarıyla sürdürdüğü Balıklıgöl Devlet Hastanesi başhekimliğinden istifa eden, Op. Dr. İzzet Korkmaz, bugün saat 15: 00 de AK Parti il teşkilatına gelerek resmi başvurusunu yaptı.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Dr. İzzet Korkmaz’a başarılar dileyen Eğilmez; “Pazartesi günü partimizde süreç resmen başladı. 14 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurular devam edecek. Aday adaylığı için gerekli evrakları tamamlayıp resmen başvuruyu yapan Dr. İzzet Korkmaz’a ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Aday adayımız Dr. İzzet Bey başarılı bir bürokrattır, kendisine çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

Yaklaşık 50 kişilik bir grupla AK Parti İl Teşkilatına gelen Dr. İzzet Korkmaz kısa bir konuşma yaptı. “Şanlıurfa’nın Başhekimi” sloganı ile yola çıktığını ifade eden İzzet Korkmaz; “AK Parti iktidarında ve Sayın Başbakanımız başkanlığında; ülkemizde ciddi gelişmeler olmuş, Ortadoğu ve dünya dengeleri açısından Türkiye sözü dinlenilir bir konuma gelmiştir.

Bizde beş yıllık başhekimlik görevimiz boyunca sayın başbakanımız ve sağlık bakanlığımızın yolunda giderek kendi alanımızda memleketimize hizmet etmeye çalıştık. Çok şükür kentimize bazı şeyler kazandırdık. Bundan dolayı çok mutluyuz ve bu hizmetimizi inşallah mecliste AK Partide Sayın Başbakanımızla beraber daha üst seviyelerde yapmak için aday oluyorum” dedi.  

Konuşmasını GTV canlı olarak verdi.

Haber: Mehmet emin KUŞ/ www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.