banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başbakan'ın Urfa'ya Gelişi Erteleniyor

Başbakanın Ekim ayı gezisini ertelediği ile ilgili iddiayı Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba gündeme getirdi.

Başkan Yardımcısı Emin İzol ve beraberindekilerle birlikte bazı belediyecilik hizmetlerini yerinde inceleyen Fakıbaba; Kentin Devteşti, Direkli ve Ahmet Yesevi Mahallelerini gezen ve burada yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarını inceleyen Fakıbaba, 9 yıllık hizmet sürecinde ortaya konulanların bir ekip çalışması olduğu söyledi.
Fakıbaba, “Özellikle okul çevresinde, yeni imara açılan yerlerde kalan 7 aylık sürede Şanlıurfa’yı altyapısıyla, üstyapısıyla, park ve bahçesiyle yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için tüm arkadaşlarım ellerinden gelen gayreti sarf etti. Bugün Devteşti’ndeydik. Gezi incelemelerde bulunduk. İnsanlarımız için hizmet ediyoruz bu hizmetlerimizde inşallah sürecektir” dedi.
FAKIBABA; BAŞBAKAN’IN İLK URFA’YA GELMESİ ONUR VERİCİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim startını Şanlıurfa’dan başlatacak olmasının onur verici bir durum olduğunu ifade eden Fakıbaba, “Başbakan için Türkiye’de Şanlıurfa’nın başlangıç olması aslında çok güzel bir olay. Demek ki birçok büyükşehir’e göre Urfa rahat, problemi olmayan bir kent. Genelde siyasiler problemli olan kentlerden seçim startını asla vermezler. Direk olarak Urfa’yı söylemesi bizleri gururlandırdı. Ancak bu tarihin Kasım’a çekilmesi söz konusu olabilir. Bakanımız Faruk Çelik’in Suruç Sulama Tünellerinin hizmete girdikten sonra buraya gelinmesi konusundaki fikirleri tartışılıyor. Hayırlısı olsun. Önemli olan Sayın Başbakanımız’ın Urfa’ya gelip burada layığıyla ağırlanmasıdır. Bu tarih Eylül’ün 14-15’i de olsa Kasım’da olsa değişen bir şey olmaz. Ancak Kasım’da olmasının şu güzelliği olur. Suruç’umuz suya kavuşmuş olur. Urfalı’nın bir hayali daha gerçekleşmiş olur. Çünkü buna kimse inanmıyordu. Her şey bir yana Sayın Başbakanımızın Urfa’ya verdiği önem ortadadır. İnşallah hayırlısı olur” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.