banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Başbakanı yuhalayan çocuğa gözaltı

Dünya Basketbol Şampiyonası finalinin ardından madalya töreni sırasında Başbakan Tayyip Erdoğanı yuhalayan 20 kişi tespit edildi. Gözaltına alınan bir çocuk ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Madalya töreni sırasında Başbakanı yuhalayanları tespit etmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Öncelikle protesto olayına karışan kişilerin belirlenmesi için yayıncı kuruluştan alınan ve Foto-Film Şubesi ekiplerince çekilen görüntüler incelendi.

Yapılan incelemede protestoculardan 20 kişinin kimliği belirlendi. Bu kişilerden biri olan adı açıklanmayan bir çocuk, gözaltına alındı.

Bakırköy Çocuk Büro Amirliğinde işlemleri yapılan çocuk, çıkarıldığı Bakırköy Adliyesinde serbest bırakıldı. Kimliği belirlenen diğer protestocuların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.