banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Başbakandan Demirkol'a plaket

 

AK Parti yeni İl Binasını, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurdeleyi keserek “Hayırlı hizmetlere vesile olsun” diyerek açtı.

 

12 Haziran 2011’de yapılacak olan seçim çalışmaları çerçevesinde Topçu Meydanında mitin yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingden sonra Şanlıurfa AK Parti İl, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının hizmet vereceği Karaköprü yolu üzeri, İl Özel İdaresi karşısında bulunan binanın partiye kazandırılmasında sorumluluk alan İl Başkan yardımcısı Emin Demirkol’u tebrik etti.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı için yeni bir binanın kazandırılması ve partinin çalışmalarına uygun tasarımını üstlenen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol’a çalışmalarından dolayı plaket verdi.

 

Binayı beğendiğini belirten Başbakan Erdoğan; “Emin kardeşimi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Şanlıurfa gibi büyük ve AK Partiye gönül veren şehrimize yakışır bir bina olmuş dedi.

 

Emin Demirkol ise, çok sevindiğini belirterek; “Bu bina için çok emek ve zaman harcadık. Başbakanımızın elinden yaptığımız hizmet olarak karşılığında plaket almak güzel bir duygu. Bu binamız Şanlıurfa hiçin hayırlı hizmetlere vesile olsun” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.