banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Başbakan Erdoğan Şanlıurfa’ya geliyor
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Şanlıurfa 4.Olağan İl Kongresini GAP Arena Stadı’nda gerçekleştireceklerini belirtti.

 

Eğilmez:  “AK Parti Şanlıurfa 4.Olağan İl Kongresi GAP Arena Stadı’nda 03.06.2012 Pazar günü yapılacaktır. Saat 14:00’de başlayacak Kongreye AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan başta olmak üzere Bakanımız Sayın Faruk Çelik, milletvekillerimiz ve çok yoğun bir protokol teşrif edecektir.

 

İl Kongremizde İl Başkanı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri, İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri ile İlimizi Büyük Kongrede temsil edecek Büyük Kongre üyelerinin seçimi kanun, tüzük ve Kongre yönetmeliğimize uygun olarak yapılacaktır.

 

GAP ARENA’ya Başbakanımıza muhabbet besleyen, Başbakanımızı gönülden seven kadirşinas tüm Şanlıurfalıları davet ediyoruz. Kongremizin Şanlıurfa’ya, Partimize, üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.