banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

“Başbakan Erdoğan Dünyadaki Tek İslami ve İnsani Liderdir”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesini ziyaret ederek Belediye binası önünde vatandaşlarla bayramlaştı.

            Hilvan ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Hilvanlılarla bayramlaşmanın ardından bir çay bahçesinde vatandaşlara bir araya gelen Başkan Güvenç, yaptığı konuşmada 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan ve ilk defa halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi.

YENİ DÖNEMDE DE HİLVAN EN ÇOK YATIRIM ALAN İLÇE OLACAK

Konuşmasının başında tüm İslam aleminin ve Hilvanlıların Ramazan bayramını tebrik eden Başkan Güvençyeni çalışma ve hizmet döneminde Hilvan’ın geçmişte olduğu gibi en çok hizmet alan ilçesi olacağını ifade ederek, “Gençlik Merkezinin temeli atıldı. İki adet çöp aracı geldi. İçme suyu ile ilgi Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile yaptığımız yoğun görüşmeler sonucunda 1 Milyon 200 bin TL isale hattı için parayı vilayetin emrine çıkarttık ve para geldi. Atık su arıtma tesisinin temelini atıyoruz. Buğday pazarını bu yıl açıyoruz. Sanayi sitesi çalışmalarımız devam ediyor. Kentsel dönüşüm içinde araştırmalarımız sürüyor” dedi.

            Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinin Türkiye’nin en çok karar alan Belediye Meclisi olduğunu hatırlatan Başkan Güvenç, en çok kaynak çıkaran Büyükşehir Belediyesi olduklarını aktararak, Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine teşekkürlerini ifade etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Belediye Meclisinin kaynak oluşturma adına almış oldukları kararları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalarıyla Resmi Gazete’de yayınladığını belirten Başkan Güvenç, bu kaynaklarla da Şanlıurfa’ya gerekli hizmetleri gerçekleştireceklerini söyledi.

Hilvan’nın 30 Mart yerel seçimlerinde gerekeni yaptığını kaydeden Başkan Güvenç, 10 Ağustos ve gelecekte de gerekeni yapacağının altını çizerek, “Hilvan en çok sıkıntının yaşandığı ilçelerimizden birisi. Toplumsal hafıza Hilvan’daki sorunları asla unutmaz ve unutmamalıdır. Asla eski günlere geri gitmemek için gerekeni yapmalıdır ve yapmaya devam ediyor” dedi.

BAŞKAN GÜVENÇ, “TÜRKİYE’NİN, GELECEĞİN, GENÇLİĞİN VE DEMOKRASİNİN SİGORTASI KENETLENMEDEDİR”

“Türkiye’nin, geleceğin, gençliğin ve demokrasinin sigortası 2002’den bu yana gelen kenetlenmededir” diyen Başkan Güvenç, “Bizim başarımız Akçakaleliyi de, Hilvanlıyı da, Suruçluyu da, zengini ve fakiri aynı şekilde kucaklamamızdır. Emek vermemiz lazım Bayram seyran demeden çalışmak lazım. Tek sermayemiz Halka hizmet etmektir. Bunun gayreti içerisindeyiz” dedi.

BAŞKAN GÜVENÇ, “BAŞBAKAN ERDOĞAN DÜNYADAKİ TEK İSLAMİ VE İNSANİ LİDERDİR”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dünyadaki tek İslami lider olmadığını aynı zamanda İnsani lider olduğunu vurgulayan Başkan Güvenç, “İnsan olmanın gereği nedir mazluma sahip çıkmadır. İnsan olmanın temelinde; fakire ve mağdura sahip çıkma vardır, zulme karşı dik durma ve meydan okuma vardır. Bunlar İslami’dir ama insanı olmanın da asgari şartlarıdır. Dünya ülkelerinin zulme karşı sesleri çıkmıyor. Müslüman değiller ama insan olsalar yeter. Üç yaşındaki bir çocuğun top mermisiyle öldürülmesine insani olarak karşı çıksalar yeter. Bir kurşunla iki insanın öldürülmesinden zevk alanların insanlığın nereye gittiğini gösteriyor. Dünya da bu yapılan zulme karşı duran tek lider bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu samimiyeti ülkemizin önünü açtı. Milletimiz bu yüzden Başbakan Erdoğan’a teveccüh ve destek veriyor ve vermeye devam edecek. ” dedi.

12 yılda Türkiye’nin nereden nereye geldiği herkes tarafından bilinip görüldüğünü anlatan Başkan Güvenç, her türlü engele rağmen Türkiye’yi ileriye taşıdıklarını ifade etti.

BAŞKAN GÜVENÇ, “10 AĞUSTOS’TA FİTNEYE FESADA GEREKEN DERSİ VERELİM”

“10 Ağustos’ta fitneye fesada gereken dersi verelim” diyen Başkan Güvenç, “Emin olun birinci turda Recep Tayyip Erdoğan’a desteği verelim. Alacağı yüzde 50’nin üzerindeki oy milletin, demokrasinin, barışın oyu olacaktır. Vereceğiniz her oy bunları desteklemek olacaktır. Bir devri kapatıp bir devri açacaksınız. Bu kadar önemli ve inşallah bunu başaracağız. Hilvan’ın bu desteği vereceğine yürekten inanıyorum. 12 yıllık emeği taçlandırıp 10 ağustosta bunun mührünü millet olarak vuralım” şeklinde konuştu.

            AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise, vatandaşların Ramazan bayramını kutlayarak, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini anlattı. Eğilmez, Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazanılması gerektiğini aktaran Eğilmez, Dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olunması gerektiğini söyleyerek, tesis edilen barış projesinin sürdürülebilirliğinin önemini vurguladı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in Valilik döneminde Hilvan’a yapmış olduğu hizmetlerden ve hizmetlerini Başkanken de sürdürmesinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Hilvan İlçesindeki Bayramlaşma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, partililer, Stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.