banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başbakan Eğilmez dedi

Av. Ahmet Düşünür’ün istifasından sonra il başkanlığına vekalet eden Av. Yusuf Eğilmez dün Ankara’ya gitti. AK Parti Genel Merkezinde asalet belgesini alan Yusuf Eğilmez asaleten il başkanlığına getirildi.

   

 15 Ocak’a kadar milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesi gerekiyordu. Bunun üzerine Av. Ahmet Düşünür İl başkanlığından 15 Ocak’ta istifa etmişti.

Dolayısıyla prosedür gereği il başkan vekilliğine Av. Yusuf Eğilmez getirildi. Daha sonra il başkanlığı için Ecz. Müslüm İncebıyık’da aday oldu.

AK Parti Teşkilat başkan yardımcısı Fikri Işık ve Şanlıurfa koordinatörü Burhan Kayatürk Şanlıurfa il Başkanlığına gelerek temayül yoklamasında bulunmuşlardı.

Alınan görüşler neticesinde AK Parti genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a rapor halinde sunuldu.

Başbakan Erdoğan, alınan görüşler ve kendi insiyatifi ile Şanlıurfa İl Başkanlığına Av. Yusuf Eğilmez’i resmen atadı.

Eğilmez’in atanmasıyla birlikte yürütmeden istifa edenlerin yerine İl Yönetiminden yeni isimler getirilecek.

Bu yeni yönetimle AK Parti 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel seçimlerine hazırlanacaklar.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.