banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Surda Operasyonlar bitti mi? Davutoğlu açıkladı!


Başbakan Davutoğlu, "Bugün huzurunuza gelirken Sur'daki operasyonların da tamamlandığı bilgisiyle geldim. Türkiye'nin istikrarını tehdit eden odak kim olursa olsun buna izin verilmeyecektir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Uluslararası Yatırımcılar Derneği resepsiyonunda yaptığı konuşmada, "Biz, Türkiye'deki hiçbir sermayeyi, yabancı sermaye olarak görmüyoruz. Türkiye'ye yatırım yapan kim olursa olsun, bu ülkenin asli unsurudur. Hangi ülkeden gelmiş olursa olsun, bu ülkeye güvenen kim olursa olsun bizim fahri vatandaşımızdır, ekonomimizin ise asli unsurudur. Onun için Türkiye'ye yatırım yapan bütün uluslararası yatırımcıları, Türk ekonomisinin ayrılmaz parçaları olarak görüyoruz, hiç kimseyi yabancı görmüyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN İSTİKRARINI TEHDİT EDEN ODAKLAR KİM OLURSA OLSUN BUNA İZİN VERİLMEYECEKTİR

"Sadece seçimi kazanmadık, siyasi istikrarı tehdit eden en büyük olgu olarak görülen terörle mücadeleyi etkin şekilde sürdürüyoruz" diyen Başbakan Davutoğlu şunları söyledi:

"Bugün huzurunuza gelirken 2 saat kadar önce Sur'daki operasyonların da tamamlandığı bilgisiyle geldim. Türkiye'nin istikrarını tehdit eden odak kim olursa olsun buna izin verilmeyecektir."

VİZE MUAFİYETİ

Başbakan Davutoğlu, vize muafiyeti hakkında şu ifadelerde bulundu:

"Haziran ayında inşallah vize muafiyeti sağlanacak. Buradan muhalefet liderlerine çağrıda bulunmak istiyorum; Yasal düzenlemelerin 1 Mayıs'a kadar Meclisimizden geçmesi lazım ki hazirana kadar Avrupa Birliği içindeki süreçler de tamamlansın. Muhalefetin desteğine ihtiyacımız var. En azından köstek olmamasına ihtiyacımız var. Engelleyici bir tutumla Meclisi bloke etmesinler, bu kanunları çıkaralım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.