banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Balıklıgöl'de Cumhurbaşkanı Gül'e sevgi seli VİDEO
Cuma namazı kılmak için Dergah camisine geçen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül namazını burada kıldı. Kendisini görmek için vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.

Şanlıurfa'ya iki günlük ziyaret düzenleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından Cuma Namazı için Balıklıgöl Platosu'nda bulunan Dergah Camii'ne geçti.
Basın mensuplarının camii içerisinde görüntü almasına izin verilmeyen namaz sonrası Cumhrubaşkanı Gül vatandaşların yoğun sevgi seli ve izdihamıyla karşılandı.

Balıklıgöl'de yaya olarak yaklaşık 1 kilometrelik yolu yürüyen Cumhurbaşkanı Gül Cevahir Konukevi'nde öğle yemeğini yedi. Cumhurbaşkanı'nın yürüyüşü sırasında vatandaşlar "Urfa Seninle Gurur Duyuyor" sloganları attı.

Öğle yemeğinin ardından Cumhurbaşkanı Gül helikopterle GAP turu atacak. Projenin geldiği aşama hakkında ilgililerden brifing alacak.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.