banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Bakın Başkan Baydilli, kimin için sivil nöbet tutuyor

Türkiye’de önceki akşam Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup askerin darbe girişimine tepkiler artarak devam ediyor.

 

AK Parti İl binası önünde dün geceden bu yana vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, demokrasinin kazanması için vatandaşları sokağa davet etti.

 

AK Parti İl binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Başkan Metin Baydilli, “Türkiye’mizi 1960’la götüren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Dün geceden bu yana hak ve batılın mücadelesi içerisinde Türkiye’yi Adnan Menderes’i asan Turgut Özal’ı zehirleyen zihniyet dün itibari ile Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı da aynı pozisyona düşürme mücadelesindeler. Sizler dün geceden bu yana uyumayarak, demokrasi nöbeti tutarak buna müsaade etmedik. Bizler bu gece sabaha kadar nöbetimizi sürdüreceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler bugün çocuklarınız ve torunlarınız için nöbet tutuyorsunuz. Biz bugün sabaha kadar yatmayacağız ki onlar rahat etsin” dedi. 

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.