banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bakanlıktan

ANKARA - CHP Milletvekili Ensar Öğüt’ün sou önergesine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in verdiği cevabı “Fişlemeleri itiraf etti” şeklinde haberleştiren bazı gazetelere Maliye Bakanlığı’ndan yalanlama geldi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Bugün Gazetesi ve Taraf Gazetesi "Fişlemeleri itiraf etti" başlığı ile Maliye Bakanımız Sn. Mehmet Şimşek'in, CHP Milletvekili Sn. Ensar Öğüt'ün soru önergesine verdiği cevabı, iki gündür çarpıtma gayreti içerisindedirler. Söz konusu önergeye verilen cevapta denetimlerin kanunun öngördüğü çerçevede, mükellef ayrımı yapılmaksızın, tamamen objektif kriterlerle yapıldığı vurgusu oldukça açıktır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Ayrıca, bu ilgili gazeteler defalarca şirketlerin fişlendiği iddialarında bulunmuş, gerek Bakanlığımız tarafından yazılı, gerek Sn. Bakanımız tarafından sözlü olmak suretiyle bu iddialar net bir şekilde yalanlanmıştır. Bu gazetelerin soru önergelerine verilen cevapları bilinçli bir şekilde, bir maksat doğrultusunda, yalan yanlış iddialarla çarpıtarak, kamuoyunu özellikle yanlış yönlendirme gayreti içerisinde oldukları görülmektedir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.