banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakanın danışmanından Hilvan'daki Çalışmalara İnceleme VİDEO

Hilvan'a bağlı Korgun köyü mevkiinde yapım çalışmaları devam eden köy yolunda kısa bir inceleme yapan Yeni ardından Çimdelli Mahallesine geçerek Hilvan belediyesi tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan atık su tesisi ile ilgili altyapı çalışmalarını gezdi.

 

Çalışmalar hakkında Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık 'tan bilgi alan Yüksel Yeni, Hilvan Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yapılan her çalışmanın planlı, programlı ve projelerle desteklendiğini ifade etti.

 

Yeni, Hilvan'da yapılan çalışmalarla ilgili olarak şöyle konuştu:

 

" Bütün bir şehrin atık sularının aktığı bir manzarayla karşı karşıyayız. Bu durum dünyada geri kalmış ülkelerin makus tarihi olarak görebileceğimiz şeylerdir. Ama belediye tarafından atık su tesisi çalışmalarının başlaması sevindirici bir durumdur" dedi.

 

Yapılan köy yolları çalışmalarına da değinen Yeni " Düne kadar kağnı ile gidilemeyen yollar bugün asfaltlı yollara dönüşüyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hilvan'a hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.