banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Bakanı Çelik Ceylanpınar'da Yöresel kıyafet giydi

 Ceylanpınar'a ilçesine ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik. ilk olarak Ceylanpınar Belediyesini ziyaret etti.

Burada Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan belediye çalışmaları hakında kısa bir birifing alan Bakan Çelik, Ceylanpınar ve Şanlıurfa'nın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkankan olduğu yerel seçimlerden önce Şanlıurfa'ya üç trilyon para vermesi bunun en iyi kanıtı olduğunu söyledi.

Belediye Ziyaretini kısa kesen Faruk Çelik daha sonra yapımı belediye tarafından yapılan Agua parkın açılışına katılmak amacıyla açılış alanına geçti.

Agua parkın açılışını gerçekleştiren Çelik, açılışta bulunan vatandaşlara seslendi.Göçerlerin sorunlarına ve Suriye olaylarına değinen Çelik, şunları söyledi: “Komşularımızda olup bitenleri izliyorsunuz.Suriye’de olan bitenleri izliyorsunuz.Bunların acılarını Ceylanpınar olarak yaşadınız.Şimdi aynı olayları Suruç’taki kardeşlerimiz yaşıyor.Vatansızlığın ne kadar zor olduğunu bilmenizi istiyorum.Allah’a şükür vatanımız var, huzurumuz var, istikrarımız var.Tek bir şey var çalışmak, çalışmak ve çalışmak.Göçerler ile çalışma yapıldı ve kanun çıktı.Şu an 70 yıllık bir mesele çözülüyor sabretmek lazım.”

Bakan Faruk Çelik'in Ceylanpınar ziyaretinde Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve daire amirleri hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.