banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Bakan Zafer Çağlayan ve Muammer Güler istifa etti

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler istifa etti.

Çağlayan, istifasıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yaptı:"ÇİRKİN OYUNU BOZMAK İÇİN GÖREVİ BIRAKIYORUM""17 Aralık tarihi itibariyle gerçekleştirilen operasyonun, hükümetimize, partimize ve ülkemize karşı kirli bir tezgah olduğu çok açık bir şekilde ortadadır. Yakın çalışma arkadaşlarımın ve evladımın da dahil edildiği bu çirkin oyunu bozmak ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamak için Ekonomi Bakanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım."

ÇAğlayan'ın istifasından sonra İçişleri Bakanı Muammer Güler yaptığı kısa açıklamada görevinden ayrıldığını açıkladı. Güler, açıklamasında ''17 Aralık'ta Sayın Başbakan'a istifamı sözlü olarak arz etmiştim. Bugün de yazılı olarak sundum'' sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.