banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bakan Taner Yıldız, İl Başkanlığında konuştu VİDEO ve FOTOĞRAFLI
AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Bakan Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda partililerle görüştü. Akabe yolundaki aydınlatmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bakanımız bugün enerji ile ilgili olarak çok önemli toplantılar gerçekleştirdi. Ayrıca başta Bakanımız Faruk Çelik ve Taner Yıldız olmak üzere TOKİ ile Şanlıurfa arasında bulunan Akabe yolundaki aydınlatmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.



Türkiye’deki demokrasiye büyük katkıları olan Şanlıurfa’daki bu durumu enerjiye benzettiğini belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız; “Şanlıurfa’mız tükettiğinden fazla üreten bir şehrimizdir. Siyasette de tükettiğinden daha fazla üreten bir şehir oldu. Türkiye’nin istikrarına büyük katkılar sundu. Şanlıurfa’yı bir bakan ve 9 Milletvekili arkadaşımızla çok güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Hem TBMM’deki genel kurul toplantılarında hem de komisyonlardaki çalışmalarını yakinen görüyorum. Dokusu sağlam bu güzel insanlara en güzel hizmeti yapmak için çalışıyor, çalışacağız” dedi.



Yıldız, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, ''Benzine zam geldi, doğalgaza da zam gelir mi'' şeklindeki sorusu üzerine Yıldız, bu yıl yaşanan olumsuz hava koşulları ve çok sert geçen kışa rağmen herhangi bir sorun yaşanmaması için çabaladıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...


Kar ve yağmurun bereket olduğunu ve bu yağışlarla aynı zamanda barajların da dolduğunu ifade eden Yıldız, şöyle devam etti:



''Şu ana kadar biz doğalgaz zammından daha ziyade vereceğimiz hizmetleri düşündük ama takdir edersiniz ki ham petrolün fiyatı son aylarda çok fazla arttı, bunlar bizim hoşlanmadığımız şeyler. Bölgemizdeki siyasi olumsuzluklar, siyasi istikrarın sıkıntıya uğraması, Arap Baharının getirdiği yükler enerji sektörüne olumsuz yansıyor. Dolayısıyla dünyanın bize bu manada yük olduğunu görüyoruz. Ham petrolün hemen hemen yüzde 92'sini ithal eden, doğalgazın da yüzde 97,5'ini ithal eden bir ülke olarak da ham madde fiyatlarının, döviz fiyatlarının artmış olmasından hoşlanmadığımızı bir kez daha belirtmek isterim” dedi.



Bakan Taner Yıldız, Gazetecilerin sorularını cevapladı. Teşkilatla olan toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantıda bölge milletvekilleri de hazır bulundu. Toplantı yaklaşık 2 saat sürerken Bakan Taner Yıldız Havayolu ile Ankara’ya gitti.
www.balikligol.com

VİDEO 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.