banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Bakan Recep Akdağ, Şanlıurfa İl Başkanlığında VİDEO
SAĞLIK BAKANI PROF. DR. RECEP AKDAĞ ŞANLIURFA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Bir dizi temaslarda bulunmak için Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı AK Parti İl İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez karşıladı.

Toplantıda Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa AK Partili Belediye Başkanları,  İl Yönetimi, Kadın Kolları, Merkez İlçe, Gençlik Kolları ve partililer hazır bulundu.

Toplantı Salonunda basın açıklaması yapan Prof. Recep Akdağ; “Şanlıurfa AK Partiye çok büyük bir destek verdi. AK Partiye büyük destek veren Şanlurfa’da bulunmaktan dolayı çok menun oldum” dedi.

Sağlık Bakanlığı çalışmalarını anlatan Bakan Akdağ; “Şanlıurfa’daki doğum, Yunanistan’daki doğuma eşittir. Bizde bakanlık olarak ortaya çıkacak sağlık sorunları için önlem alıyoruz” dedi.

AK Parti hükümeti ile büyük bir değişim yaptıklarını belirten Bakan Akdağ; “AK Parti Şanlıurfa teşkilatı İl Başkanı ve teşkilatı çalışmaları ile yaptığımız hizmetlerin karşılığını oy olarak aldık. Bundan sonra hizmetlerimizi anlatmak için kapı kapı dolaşarak anlatın” dedi.

Buradan ayrılan Bakan Akdağ, yeni yapılacak 1700 yataklı Şehir Hastanesinin yerini inleyecek.
www.balikligol.com


bakan Recek akdağ ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.