banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Bakan Ömer Dinçer Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti İl Binasında İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez tarafından karşılanan Bakan Ömer Dinçer, İl Başkanlığı makamında bir süre Başkan Av. Yusuf Eğilmez’le görüştü.

 

Daha sonra toplantı salonuna geçen Bakan Dinçer, burada Milletvekili Halil Özcan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ninde hazır bulunduğu salonda partililere yapılan çalışmaları anlattı. Hükümet olarak özelikle eğitim alanında yaptıkları hizmetlere değinen Bakan Dinçer, Şanlıurfa’nın en çok öğrenciye sahip illerin başında geldiğini belirterek, gençlere sahip çıkılmasını tavsiye etti.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise ziyaretin teşkilatı onure ettiğini belirterek, çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.

 

Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından Bakan Dinçer GAP Havaalanından Ankara’ya geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.