banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Bakan, molotofla saldırılan eve gitti

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen geçen hafta Hayati Harrani Mahallesinde açılan ve açıldıktan sonra Molotof kokteyli atılan Kadın Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.  Kadın Kültür Merkezi’ne atılan molotofkokteyli evlerine isabet eden 6 çocuklu Yakışmaz ailesini ziyaret eden Bakan Çelik ve Vali Okutan aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Vali Nuri Okutan, Emin Önen ve aile üyeleriyle birlikte kahvaltı da yapan Bakan Çelik, Şanlıurfa'daki temaslarından söz ederek, bölgedeki vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu vurguladı.

 

Vatandaşların devletine ve milletine bağlı olduğunu ifade eden Bakan Çelik, ''Bu gibi olayların, bu gibi hadiselerin kimseye faydası olmamıştır. Bu kadar saf, temiz vatandaşlarımıza zarar verilmesi çok yazık ve üzücüdür'' dedi.

 

Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni eden Bakan Çelik, daha sonra Vali Nuri Okutan ile birlikte evin üst katındaki SODES Kültür Evi'ni ziyaret ederek, buradaki kadın kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Bakan Çelik buradan ayrılırken, toplanan vatandaşlarla da selamlaşarak, taleplerini dinledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.