banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Mehmet Şimşek Ak Parti İl Başkanlığında
İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Belediye Başkanları tarafından karşılanan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra toplantı salonuna geçerek partililere hitap etti.

 

Bakan Şimşek’in AK Partiye yaptığı ziyarete, AK Parti Teşkilatı yanı sıra, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclis Üyeler, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer hazır bulundu.



Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün Sayın Bakanımız İl Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilat üyelerimizle sohbet etmek istedi. Kendilerine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Maliye Bakanlığına bağlı 81 ilin defterdarları ile burada ‘2011 Yılı Değerlendirmesi ve 2012 Stratejik Bakış Toplantısı’nı gerçekleştiriyorlar. Çok önemli bir toplantıdır. Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in Şanlıurfa’ya verdiği önemin bir göstergesidir. Bunun için ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.



2011 Yılı Değerlendirmesi ve 2012 Stratejik Bakış Toplantısı için Şanlıurfa’ya geldiğini belirten Bakan Mehmet Şimşek; “Toplantının ardından her gittiğimiz ilde olduğu gibi parti teşkilatımızla bir araya gelerek sohbet etmek ve şehrin sorunlarını paylaşmak istedik. Geçen gün TRT 6 dizi Cigeramın dizinsinin galası için gelmiştim. Bugün ise partimizi ziyaret siz değerli arkadaşlarla bir araya gelme fırsatı yakaladık” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; “Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya geldik. İl Başkanlığını ziyaretimizi öğle saatlerinde kararlaştırdık. Tüm teşkilat üyeleri olarak buraya kadar gelmenizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.