banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Bakan Faruk Çelik'ten Fakıbaba değerlendirmesi

Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın AK Parti’ye geçişini Kanal Urfa Ana Haber bülteninde değerlendirdi.

Başkan Fakıbaba’nın partiye geçmesinde hiçbir pazarlığın söz konusu olmadığını belirten Bakan Faruk Çelik, “Belediye Başkanı Fakıbaba, Başbakandan özür diliyor. Geçmişte bir takım hatalar olmuştur. Bu dönemi iyi değerlendirmek lazımdı. Partimiz bu konuyu değerlendirdi ve Fakıbaba’nın partiye geçişine izin verdi. Geçmişi ha bire konuşmak çok da doğru değil.  Fakıbaba, kendisine yapılan ve kendisinin de yaptığı yanlışlar olduğunu söyledi.  Fakıbaba’nın partiye geçmesinde kesinlikle pazarlık söz konusu olmadı. Yuvaya dönmek istediğini söyledi ve partiye geçti. Hiçbir ayak oyunu olmadı ve hizmet için AK Parti’ye geldi. Başbakana ve partiye büyük bir teveccüh vardır. Güneydoğu’da ve Urfa’da kardeşlerimizle kucaklaşmak istiyoruz. Herkesle kucaklaşmaya hazırız” dedi.

Kanalurfa Ana Haber spikeri Mehmet Mahmutoğlu’nun “Şanlıurfa Belediyesi borçlu belediyeler arasında yer alıyor. Bundan sonra bu borçlar nasıl olacak?” sorusuna Bakan Çelik, “Sosyal Güvenlik Kurumu’na borcu var. Partiye geçti diye borcunu göz ardı edemeyiz. 10 milletvekili arkadaşımız gözetliyor. Geçmişe dönük konuşmanın Urfa’ya hiçbir faydası olmaz. Hesap kitap kesinlikle yoktur. Siyasette sorumluluk alanların herkesi kucaklaması gerekiyor. Şanlıurfa marka şehir olma yolunda ilerleyecektir” diye cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.