banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakan Faruk Çelik taburcu oldu VİDEO
Çelik, hastane çıkışında kendisine “geçmiş olsun” dileklerini iletip, sağlık durumunu soran gazetecilere, önemli bir durumun olmadığını söyledi.



Çelik; “Yorucu 2-3 günümüz oldu, aşırı belki de uykusuzluğun getirmiş olduğu hafif bir rahatsızlık. Çok şükür iyiyiz” dedi.



Çelik'e, hastane çıkışında Vali Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Yahya Akman, Mehmet Akyürek, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve sanatçı Nuri Sesigüzel eşlik etti.



Bakan Çelik, daha sonra beraberindekilerle Ankara'ya gitmek üzere GAP Havaalanı'na hareket etti. Çelik saat 19:00’da özel uçak ile Ankara’ya geçti.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor tesislerini ziyaretinde tansiyonunun yükselmesi sonucu makam aracıyla özel bir hastaneye gitmişti.
Ömer Aslan

VİDEO


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.