banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bakan Faruk Çelik o soruya cevap verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor'da yaşanan gelişmeleri katıldığı Tv programında bir kez daha değerlendirdi.


Bakan Çelik, ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Kanalurfa'da Kadir Çelikcan ve Ferhat Özer'in hazırlayıp sundukları programa konuk oldular. Başbakan RecepTayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa gezisinin konuşulduğu programın sonunda kamuoyunun merak ettiği Şanlıurfaspor bir kez daha Bakan Çelik'e soruldu.


Şanlıurfaspor'da yaşanan istifalar ve yönetim krizinde en büyük zararın Şanlıurfasporun gördüğünü ifade eden Bakan Çelik, Geçtiğimiz sezon birlik ve beraberlik içerisinde bizden Şampiyonluk istendi, biz kimseden bir şey istemeden her türlü desteği verdik, her şey O kadar güzel giderken, birileri 'siyaset bu işe bulaşmasın' dedi ve yeni sezonda bizleri istemediğini söyledi.Bizler Şanlıurfasporun hep hizmetinde olmaya çalıştık. bakın yeni sezonda 5-6 ay geçti. çok zaman kayıp edildi. bugün bulunduğu yerden daha iyi yerlerde olabilirdi bu takım. Büyükşehir olduk, ama birileri küçük düşündü. ama hiç bir şey geçmiş değil, biz her zamanUrfasporun emrindeyiz.bu duygularla çok güzel  bir tesisin temelini attık ve kısa bir sürede tamamlayacağız, urfasporumuzu yanlız bırakmayacağız, spor tanıtımdır.


Futbolun halk tarafından yakından takip edildiğini ifade eden Bakan Çelik, Başbakan Erdoğan, Bakanlar kurulu toplantısında ' bana dönerek Urfasporun Rizespor ile beraberliğini sordu, işte futbo bu işte.'diye konuştu.
Öte yandan Bakan Çelik ve Milletvekillerinin hazır bulundukları programa Seydi Eyyüpoğlu tek katılmadı.

(urfastar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.