banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Bakan Faruk Çelik barış için geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milli Ailesi ile Karakaya ailesinin barış yemeğine katılmak üzere bu sabah THY Uçağı ile Şanlıurfa'ya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Kasım Gülpınar ile birlikte gelen Bakan Çelik'i havaalanında Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, AK PArti İl Başkan Vekili İsa Kızıldemir, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Toru, Nusret Urmak, Nihat Kılıç, İl Yönetimindne Metin Çadırcı, Mehmet Eriten, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Uğur Esad Akgöl ile  Ak Parti İl ve Merkez ilçe yöneticileri karşıladılar.

Bakan Çelik, VIP salonunda  Vali Güvenç'ten dün gece Viranşehir İlçesinde meydana gelen  PKK'lıların Güvenlik güçleri ile çatışmaları hakkında bilgi aldı.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.