banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Haliliye Beyaz TV ural

Bakan Fakıbaba Urfa'da Polis Timleri Amirliğini ziyaret etti

Vefat eden bir yakınına taziye ziyaretinde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, taziye ziyaretinden sonra Şanlıurfa  İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Motorsikletli Polis Timleri Amirliğini ziyaret etti.

Ziyarette polislerle tek tek tokalaşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, emniyet teşkilatıyla gurur duyduklarını belirtti.

Dualarımız ve desteklerimiz daima sizinle diyen Fakıbaba, "Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliği’nde huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden çalışan polislerimize minnettarız. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Dualarımız ve desteklerimiz daima sizinle" olduğunu söyledi.
Bakan Fakıbaba'ya Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Mehmet Akyürek, İl Emniyet Müdürü Veysel Veysel Tipioğlu'da eşlik etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.