banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Eroğlu Şanlıurfa'da

Çevre Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere bugün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi.

Diyarbakır’dan karayolu ile Şanlıurfa’ya geçen Eroğlu, akşam yemeğini DSİ misafirhanesinde Şanlıurfa Milletvekilleri Yahya Akman, Müfit Yetkin, Seydi Eyyüpoğlu, Ramazan Başak, Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, AK Parti İlbaşkan vekili Erkan Sözen, kurum müdürleri ve partililerle yedi.

Çevre Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yemekten sonra sıra gecesi ekibinin söylediği urfa türkülerini dinledi.

Bir DSİ çalışanı Necdet Köylü tarafından yapılan “balıklıgöl” yağlı boya resim tablosunu bakan Eroğlu’na hediye ettiler.

Eroğlu; “Kutsal Balıklıgöl tablosunu bakanlığın en güzel yerine asacağım. Teşekkür ediyorum” dedi.

DSİ ‘ de  dinlenmeye geçen Eroğlu, yarın DSİ’nin yaptırdığı 5 tesisin temelini atacak ve bir dizi temaslarda bulunacak. Ardından akşama doğru Şanlıurfa’dan ayrılacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.