banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bakan Ergin Cezaevi'ndeki olaylar hakkında konuştu VİDEO
Ömer ASLAN - www.balikligol.com

Dün akşam Şanlıurfa E tipi cezaevinde meydana gelen yangın sonrası 13 kişinin ölümü ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek cezaevindeki incelemelerini bitirerek konu ile ilgili polis evinde bir basın toplantısı düzenleyerek olayın ayrıntılarını açıkladı.


Adalet Bakanı Sadullah Ergin sabah saatlerinde incelemelerde bulunduğu cezaevinde yetkililerden aldığı bilgileri aktararak ilk önce olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Ergin, Mahkumların ranzalarla üst katlara bariyer kurduğu ve böylece giriş çıkışların engellendiğini belirtti. 
Şanlıurfa'nın ve yakınlarının başı sağolsun diyen Bakan Ergin; "İhmal varsa olada kesinlikle üstü örtülmeyecek" dedi. 



Açıklamalrının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Sadullah Ergin, öğle saatlerinde Bakan Faruk Çelik ile beraber özel uçakla Ankara'ya döndüler.  


VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.