banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Bakan Eker, Ş.Urfa'da programlara katılacak

Tarım ve Köy işleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, birçok fabrika ve tesislerin açılışı yanında Drenaj Kanallarının Temel Atma Törenine katılmak için bu akşam Şanlıurfa'da olacak. Bu akşam Şanlıurfa'da konaklayacak olan Bakan M. Mehdi Eker, yarın (Çarşamba) sabah Şanlıurfa valiliğinin ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçerek Şanlıurfa AK Parti il başkanı Av. Ahmet Düşünür ve teşkilatını ziyaret edecek ve partililerle birlikte durum değerlendirmesi yapacak. Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığını ziyaretin ardından açılışlara katılmak üzere AK Parti İl Başkanlığı binasında ayrılacak.

Bakan Eker ziyaret sonrasında, drenaj kanallarının temelini atacak. Tarım Bakanlığı'nın destek ve hibe programları ile oluşturulan Karaali bölgesindeki seralar ve hayvancılık tesislerinin de açılışını yapacak olan Bakan Eker, Şanlıurfa ziyaretini yapımları tamamlanan bazı tesislerin açılışını yaparak tamamlayacak. Bakan Eker, Şanlıurfa temaslarının ardından akşam saat 20'de Şanlıurfa'dan ayrılarak Diyarbakır'a geçecek

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.